Semester!

Nu har halva våran semester gått!! Det har varit full fart med massa sköna dagar, det jag gillar bäst med denna semestern är att vi inte haft en massa inplanerat utan tagit dan som den kommer. Och ni som känner oss kan ju gissa att det varit full fart..=) Vi har verkligen hunnit med att umgås med alla våra härliga vänner och familjer. Den första riktigt soliga dagen spenderade vi i Falkenberg och en stund på Skrea strand, inget badvä´rme direkt men mysigt ändå.
 
 
 
Mamma och pappa hade bokat en stuga i Oolofsbo från onsdag till fredag vilket var mysigt då de aldrig tidigare varit i Falkenberg. Svante tyckte det var häftigt att bo i en stuga med mormor och morfar men bäst var nog att han och Stefan fick sova i samma rum i en våningssäng. Vi tog en tur till glommen och strosade runt i solen och kollade på båtar sen åt vi en fantastisk god lunch på fiskerestaurangen. Kvällen spenderade vi hemma hos Gun-Britt och Gert-Ove som bjöd på god mat och utmanade mamma och pappa i hästskospelet.
 
 
 
Nu har Majken börjat följa med med blicken lite mer och intressera sig för saker i sin närhet. Hon verkar gilla sitt babygym, och precis somnför Svante så är dedn röda hästen favoriten.
 
Idag är Majken 1 månad, inte klokt vad riden går. Nu börjar hon kunna ha sina kläder i storlek 56 utan att se ut som en hip hoppare. Hon sover fortfarande väldigt mycket så när hon väl är vaken får man passa på att ta lite bilder.
 
Såå goda havskräftor vi fick hemma hos Nicke å Carro, alltid lika mysigt att hänga hemma hos dem. Svante och Edith är dock i luven på varann den mesta tiden..=)
 
Årskortet på Liserberg var en bra inverstering, Svante gillar verkligen att vara där. Dock inte så intresserad av karusellerna bara alla femkampsgrejer...inte svårt att gissa vilken som är favoriten...just det där man skjuter straffar med fotbollen såklart. Sen gillar han ju Liserbergskaninerna såklart, inte rädd för dem nu längre.
 
Idag är det fredag och vi tar det lungt. Marie, Daniel och underbara Vincent var förbi en sväng...alltid lika kul att träffas. I em blir det till att packa ihop oss inför en vecka i småland...lär nog inte bli mkt plats överi bilen.
 
Nähe nu hinner jag inte slriva mer....Svante och Majken sover så det är bäst att passa på att fixa med lite av varje. Hej svejs!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0