Thailand!

Sådärja då var jag äntligen uppkopplad på ett hyfsat internet....fast ska jag vara helt ärlig har det varit superskönt att vara bortkopplad ett tag..börjar inse att det här me Facebook å whatsapp å allt annat surfande är rätt meningslöst å tidskrävande. Bättre att skriva lite på bloggen istället så att ni som verkligen bryr er kan höra hur vi har det. 
 
Igår lämnade vi Suwan Palm Resort och Khao Lak för att åka till Swissotel på Kamala Beach,,,ca 2 timmars bilfärd bort. Vi älskade verkligen Khao Lak...sååå lugnt å skönt och avskalat på nåt sätt. Thailändare som inte kan så mkt engelska eller svenska för den delen. Långt bort från nattliv och pubar och lagom mkt folk på stränderna...en liten pool som vi nästan hade för oss själva och rum  på markplan previs vid poolkanten typ. Absolut inget lyxboende..egentligen rätt sunkigt men vi gillade d. Hotellets restaurang låg precis vid havet där vi åt frukost och lunch så gott som varje dag. 
 
Nu är klockan nio på kvällen...barnen har somnat å jag sitter ute på balkongen och lyssnar på livemusik från poolområdet...lite mer liv å rörelse här. Hotellet är superlyxigt med stort poolområde, vattenrutchkana, Lekrum osv å därmed inte alls lika spartanskt och mysigt som förra stället. När vi kom igår visade d sig att vi inte var bokade förrens dagen efter och hotellet var fullbokat som när på en trerumssvit med kök, två badrum och stort vardagsrum och balkong....har nog aldrig bott så lyxigt=) Stefan är på massage nu..något man verkligen kan unna sig, en timma kostar 60 kr. Nog d enda som fortfarande är lika billigt som tidigare år... Mkt annat har blivit dyrare.
 
Har lyckats komma igång me träningen oxå...jäkligt tungt men ändå skönt....speciellt när man kan kasta sig i havet efteråt. Havet är underbart varmt...säkert runt 30 grader. Barnen gillar dock poolen bäst....no surprise! 
 
Lyckas inte riktigt med överföringen älv bilder så dom kommer en annan dag.
 
Svante å Majken mår bra. Svante har tuffast till sig sen vi kom och hoppar nu i poolen och simmar me sina puffar=) dock inte så förtjust i thaimaten...blitt mest pommes, ris och friterad kyckling. Min favvomat är även denna gång chocken satay och vårrullar och fruitshakes såklart. Haft underbara dagar so far, sååå glad att vi kunde göra denna redan ihop med Ida å Tobbe. Svante och Moa å Anton har jättekul även om d fights lite emellanåt. M är dock inne i en vakna tusen ggr på natten period då hon tappar nappen...riktigt drygt men antar att man måste genomlida några jobbiga perioder med småbarn annars vore d nog konstigt. 
 
På alla hjärtans dag passade Ida å Tobbe Svante å Majken och Stefan å jag hade en helkväll för oss själva,,,d har typ inte hänt sen Svante föddes. Vi åt på en mysig restaurang vid havet, sen strosa vi runt i stan och sen var vingård massage. 
 
Hoppas ni har d bra där hemma. 
 
Kram på er!!

SötSvante

"Mamma är du trött?"
Ja
"du får lägga dig i din säng"
Får jag inte ligga här i din en stund å mysa med dig?
"ok då men när filmen är slut får du lägga dig i din säng"



RSS 2.0