Time flies

Oj oj vad tiden går...en och en halv vecka kvar på semestern...höll på att skriva "bara" men jag har verkligen haft det lyxigt i år då min sommarsemester är på sex veckor, helt underbart. Har gjort sååååååå mycket roligt, funderar på att rada upp allt bara för mitt eget minne skull då denna blogg är min lilla dagbok och när allt rullar på sen i höst och regnet kommer kan det bara roligt att blicka tillbaka och då förhoppningsvis tänka att shit va
mycket skoj jag hittat på i år. Det hela började egentligen i början av juni då vi åkte till Borlänge för Daniel och Sandras bröllop, såå otrloligt idylliskt i en kyrka i Gagnef. Precis så där som man tänker sig dalarna med röda små trähus överallt och blomstrande ängar.  Mamma å pappa passade Svante så vi hade en egen weekend för första gången sen han föddes vilket var skönt.

Någon hel senare åkte vi hem till Ryd för att fira min födelsedag enligt tradition tillsammans med bästaste systeryster såklart. Vi spenderade dagen med mamma i Karlshamn och shoppade loss i ösregn..=) en härlig dag.

Sen var det dags för min å Carros överraskningshelg för grabbarna....gissa om den blev lyckad. Vi åkte till Malmö utan kidsen och bodde på Scandic St Jörgen som ligger mitt i stan..såå mysigt att kunna gå ut och käka, umgås, shoppa och bara hänga i lugn och ro. Grabbarna hade ingen aning om vart vi skulle men då de satte sig i baksätet där Carro och jag hade laddat upp med kalla öl och nötter var lyckan fullkomlig så vi hade kanske lika väl kunnat åkt till campingen i Åsa..=)

Därefter kom midsommar och Sandra, Kalle, Lukas, Wilma och Ida, Tobbe, Moa och Anton kom upp för att fira. Detta var vår första midsommar i Lindome vilket var ritkigt mysigt. Lite samma känsla som när man var liten och hela familjen gick till hembygdsstugorna för att dansa runt granen då vi gick upp till Bunketorp. Sen hann vi även med en tur till Liseberg och mamma annat skoj. Men det bästa under denna helgen var nog att Jenny och Andreas lille Theo tog sig ut och att allt gick bra..=)

Varför spara på dagarna...så redan innan våra midsommargäster gett sig av packade vi våra väskor för att åka till Sicilien, Trapani närmare bestämt. Detta var en överraskning och min födelsedagspresent till mig från Stefan...försök slå den om ni kan. Hursomhelst så var denna resan grym på alla sätt å vis. Mat, sol och bad, shopping och underbar lekplats för Svante. Bäst var Stranden vis San Vito, ett litet paradis...nästan lite Thailand känsla med höga berg vid havskanten och typ 28 grader i vattnet som var helt kristallklart. Gissa om Svante älskade att bada här...med sin boll såklart.

 



Sen var det dags vår efterlängade semestertripp tillsammans med Nicke, Carro och Edith som i år bar av till Dalarna och Sjugare närmare bestämt. Skulle kunna skriva en massa om denna semestertripp såklart men vi bestämde oss för "vad som händer i Sjugare stays in Sjugare så att säga" Men veckan var helt underbar och det känns som om vi kommer att återvända dit igen.



Här bodde vi.

Svante och Edith fick nöja sig med varsin kastrull innan vi fixade en pool..=) Man tager vad man haver.
Mycket bad blev det i Opplimen som vi hade utsikt över.



En annan härlig semesterbild från Smarholmen utanför Kungsbacka, helt fantastiskt ställe.


Sen har vi även hunnit med Safariresa i Kenya!!!!............hade inte varit helt omöjligt med vårt tempo när det gäller resor och aktiviteter. Vi åkte till Borås Djurpark med Svantes kompisar Theo och Tilda. Svante var såå nöjd när man fick se kossor, kaniner, får, traktorer men när det var dags för de lite mer exotiska djuren så sov han...tur att även jag facineras av ståtliga djur.



Har även hunnit me att ungås med en massa goa vänner förstås...ingen nämnd ingen glömd. Men nu måste jag nog avsluta för denna gång annars kommer ingen orka ta sig igenom detta inlägg.

KRAM på er!


RSS 2.0