SEMESTER!

Ni vet den där känslan som brukar dyka upp i början på sommaren och inför semestern, om du dubblar den ett par gånger så har du känslan jag känner just nu. Igår jobbade jag men idag och resten av året är jag ledig....måste säga att det känns hur bra som helst..=) även om jag har ett fantastiskt roligt jobb som jag verkligen gillar.

Det första jag tar tag i är alltså min blogg..=) Om det jag skriver är oläsligt så beror det inte å min dåliga stavning utan på Svante som kladdar, dreglar, biter och bangar på datorn så nu vill vissa tangenter inte hänga me längre...å jag förstår dom verkligen, kan ju inte tåla att bli misshandlade hur mkt som helst. Stefan har nog uppmuntrat honom en del då han vill att vår nästa dator ska bli en imac....men inte mej emot. Fick ett litet tillskott av STATEN...snacka om att jag har grubblat varifrån dessa pengar kommer men kom till slut på att det var mina obligationer som gått ut (jag vet..det är pensionärsvarning men jag fick dom av pappa). Kom väl väldigt lägligt nu när jag ska till Thailand å shoppa. Kanske ska satsa på en äkta klocka denna gång ist för nån billig kopia som lägger av så fort man lämnat landet.

Denna helgen e Svante å jag själva då Stefan just åkt till Barcelona....kan tyckas lite onödigt med tanke på resan vi har framför oss men han åker med sitt jobb å då tackar man ju knappast nej. Han har fixat å donat som en tok nu innan för att jag inte ska behöva stressa så mkt, tål inte d nu för tiden...så tack älskling du har varit grym (samt de 3 städerskor du anlitad som gjorde huset skinande rent). Bara för mig att inte försöka stöka ner och packa mina grejer. Inte så länge sen det var sommar men kan inte hitta ett endaste par shorts, visserligen va jag rätt bra på att rensa i garderoben efter sommaren men sååå bra rensning kan jag knappast ha gjort..eller? Jo det kan du skulle Stefan ha svarat för jag är expert på att rensa å lägga undan grejer på osynliga platser. En ganska bra egenskap tycker jag själv men inte så lyckad kombo om man dessutom har dåligt minne....det kan gå åt rätt mkt tid att leta efter saker som jag packat ner..=) 

Svante har just nu öroninflammation, vi bokade ett läkarbesök igår men mest för att vi ville dubbelkolla så at allt var bra nu innan ni åker. Jag trodde faktiskt inte att han var sjuk med tanke på at inte haft feber eller varit särskilt sjuklig av sig. Lika pigg som vanligt fast lite mer missnöjd och gnällig....iofs inte mkt man gör åt saken, eg får man inte ens penicillin fast det fick han. Den är dock omöjlig att få i honom. Han skriker, hostar, klöks och spyr och är allmänt hysterisk vilket inte e likt honom så han verkar ha mer ont av att få medicinen än i öronen.

Snart dags att gå till vårdcentralen...min tur denna gång, ska för femtielfte gången lämna blodprov för att kolla min ämnesomsättning, kan undra hur värdena ser ut denna gång. Finns säkert nån dundermedcin i Thailand annars som kan göra underverk..=) Men det blir nog ingen promenad dit för det bara vräker ner.  

Nähe nu borde Svante vakna vilken sekund som helst, snrt sovit i 2 timmar.

Kram på er!

RSS 2.0