Hinner inte me....

Det är så mycket jag önskar att jag hann me, listan kan göras lång;
 
Laga mer och bättre mat, leva som jag lär med andra ord
Träna regelbundet
Göra i ordning bland alla foton som man tagit senaste fem åren, framkalla bilder och sätta in i album
Skriva ner roliga saker, händelser som barnen gör/säger
Ta tandtråd varje dag
Läsa intressanta böcker och tidningar, hänga med i nyhetsflödet
Baka, sylta och safta
 
Fast egentligen borde man bara strunta i allt och passa på att vila istället nu tex när båda barnen sover samtidigt! Men vill ju hinna blogga lite oxå om viktiga saker=) nä men d har faktiskt hänt en del spännande senaste tiden. Idag tex var det Svantes första riktiga dag på nya förskolan. Hans avdelning heter Junibacken och verkar verkligen vara toppen. "Jag älskar mitt nya dagis mamma" hur härligt är det inte att få höra det. Men det tar på krafterna...hann inte ens hämta in grejerna från bilen förrens lilleman hade somnat i soffan. Majken har fått två tänder, dom dök upp i påskas efter en del gnälliga dagar och nätter. Och jag har äntligen varit hos tandläkaren å lagat mitt gigantiska hål. "Verkligen bra att du sökte hjälp direkt och inte väntade, då hade det kanske blivit rotfyllning". Tror det gick 4 månader innan jag ringde till folktandvården=) 
 
Nu sover M i eget rum....blir lite spring på nätterna när hon tappar nappen men går jättebra att lägga henne. Rätt skönt att slippa smyga runt i sitt egna sovrum varenda kväll. 
 
Idag har jag varit på Antikstället i Slöinge....fanns en del fina saker. Hittade en cool gammal plåtlampa....hoppas den finns kvar nästa gång jag kommer dit. Då får det även bli ett stopp på gårdsbutiken som jag fick tips om.
 
Det känns superbare i nya huset och i Falkenberg...även om jag inte känner en kotte. Har en mysig farbror i huset jämte som verkar gilla att prata=) just nu hinns d inte med så mkt sociala aktiviteter så jag är rätt nöjd med att bara va och hänga med Svante å Majken. 
 
Ikväll blir det tacos, hade hellre käkat räkor med orkar inte åka iväg och handla igen. 
 
Ha det gott!!
 

RSS 2.0