Visst e den snygg??

Hittade en helt underbar klänning i nya Desigualbutiken i Nordstan, den utstrålar verkligen sommar. Men just nu är det x antal minusgrader ute så den får nog allt vänta (vilket för övrigt min plånbok inte protesterar mot).



Solen skiner ocg Svante sover, men så fort han vaknar ska vi ta en promenad och traska förbi Madde, daniel å Theos nya hus....spännande att se deras kap. Annars tar vi d rätt lungt å laddar inför kvällen då Marcus, Frida och Ture kommer på besök..=) Då blir det även årspremiär för grillen...Stefan har varit på gårdsbutiken å köpt baconburgare, dom e ritkigt mumsiga. Gillar verkligen gårdsbutiken...finns massa goa grejer där.

Just nu har knappast en endaste levande krukväxt i huset...och om den lever idag är det tveksamt om den gör det imorgon. Nähe till veckan måste det bli en tur till Plantagen eller blomsterlandet. Kanske ska höra om min kära vän Carro vill följa med å botanisera bland alla blommor, hon har dessutom lite grönare fingrar än mej...eller väldigt mkt kanske är mer rättvist mina har en väldigt väldigt svag nyans av grönt. Men jag ÄLSKAR tulpaner och dom är ju inte så svåra att sköta för även om dom är i en florists änder lär dom väl dö inom en vecka...eller??

Annars är snickaren i full gång med att fixa vår hall....han kommer nog vara här ett tag för varje dag hittar jag på nya arbetsuppgifter åt honom..=) Fint och fräscht kommer det nog bli, bäst av allt är att få bort alla furufärg....men det förvånar mig inte om det kommer bli inne snart igen...men d kommer aldrig komma in i detta hus i alla fall å inte heller fejktegelvalvet som vi hade i köket. 

Nähe nu får jag nästan väcka Svante...sovit i 2,5 timma snart för nu vill jag ut och njuta av det fina vädret.

Hej svejs! 

RSS 2.0