Life is good!

Klockan är nio och jag sitter i soffan med en kopp te och 2 kärleksmums och tre böcker som jag lånadevpå bibblan idag. Nilson känner mig vet att jag knappast är någon bokslukare men fickan plötsligt ett sug efter å bli sådär uppslukad i en bra bok..släppa alla andra tankar liksom. Då borde bokvalet egentligen vara mer åt fantasyhållet där man kan fantisera fritt och ta del av en annan värld. Men ni som känner mig vet att denna kategori av böcker verkligen inte tilltalar mig. Så det blev inte helt otippat 3 sanna historier. Flykten från läger 14, El Chapo och Pojken som överlevde. Kanske inte dom mest upplyftande böckerna men när man läser om andras misär inser man snabbt att life is good!
 
på tisdag bär det av....THAILAND here we come=) ni anar inte hur mycket jag längtat. Har nog aldrig behövt semester mer än nu. Den senaste tiden har vi har fullt upp me allt möjligt, bara för att nämna några saker vi har fixat me kommer här en liten lista;
 
Fixa pass till Majken ( blev hemskickade första försöket då hennes efternamn inte hunnit registreras hos Skatteverket).
Vaccinera Svante, 2 sprutor vid två olika tillfällen
Serva bilen för att några dar senare inse att bromsarna var helt slutkörda och då lämna in den på verkstad
Besiktiga bilen....vilket gick hur bra som helst
BVC besök med Majken, 7,5 månad 9,1 kg och 72 cm lång...ingen brist på mat här inte.
Besök på Sahlgrenska för att ännu en gång lämna ämnesomsättningsprover
Städa, städa å återigen städa inför visningar av huset
Rensa och sälja av prylar inför flytten
Ringa tusen samtal för att avsluta bredband, dagisplats, hemförsäkring, elabbonemang osv
 
Fattar verkligen inte hur man ska hinna jobba sen dessutom....börjar fundera på om jag ska va ledig lite längre. Ta chansen och lära känna Falkenberg och njuta av mammaledigheten utan tusen andra projekt. Ska fundera vidare när vi är i Thailand. En annan saknsom jag ska fundera mer på är att skaffa tandställning. Har stört mig på mina sneda tänder länge nog nu. Läste lite om det nätet...inte helt ovanligt att vuxna skaffar tandställning faktiskt. Synd bara att man måste bekosta d själv....runt 30 000 kostar d nog. Om mina Cefour aktier fortsätter att stiga ska jag minsann sälja dem och använda pengarna till att fixa mina tänder=) 
 
Nu sover Svante och Majken. När vi flyttar till nya huset ska Majken få ett eget rum....hoppas inte hon blivit alltför van vid att sova i vårt rum. Svante var 6 mån när han flyttade in i sitt rum vilket gick hur bra som helst. 
 
Just nu är Svante inne i en supergullig period. Är sådär mysig och omtänksam och gullig och medgörlig. Han frågar flera gånger om dan när det är vi ska åka till Thailand=) Han verkar gilla att vi ska flytta men förstår givetvis inte riktigt vad det innebär. Hans favvomat är fortfarande lax...liksom min. Han älskar alla bollsporter fortfarande men även att spela på Ipaden och att kolla på Rorri racerbil. Samt att lyssna på Pippi å Emil låtar pochera springa snabbt runt stora mattan i källaren. Detta älskar M oxå och blir tokigt glad när hon hör låtarna. Majken har just lärt sig sitta och är väldigt nöjd med det. 
 
Det jag ser framemot mest just nu;
resan till Thailand såklart men oxå att att Tuvas lillasyster ska komma till världen!
Det jag inte ser framemot,
packa alla flyttlådor!
Det jag önskar;
finns mycket såklart men att vi får vara friska och pigga under Thailandsresan och att jag  får ordning på min sköldkörtel och att  jag kan träffa träffa Viktor oftare framöver.
 
Svante som idolen Bamse!
 
 
Majken och Agnes på öppna förskolan!
 

RSS 2.0