Regn, regn, regn

Ja nu känner man allt igen västkusten igen..skönt, började bli lite orolig ett tag då solen sken flera dagar i rad... det var ju inte för intet som jag valde att bosätta mej just här och för de låga skatterna förstås, lite av ett  skatteparadis här i Mölndal faktiskt med hela 0,7 procentenheter lägre skatt. Blir till att unna sej ett extra stort påskägg i år eller varför inte slå till och köpa bilagan på söndag då grannen kommer och säljer GT. Visst e d mysigt när någon ringer på på lördagsmorgonen för att sälja frallor eller på söndagarna som sagt med GT i högsta hugg....dock inte lika mysigt med alla dom andra som ringer på och vill sälja New body grejer, kakor, jultidningar, Mölndalshäften, strumpor m.m å jag är verkligen sämst på att säga nej.
Jag kanske oxå skulle knacka dörr och sälja grejer för att få ett tillskott i Thailandskassan, kan ju faktiskt kalla d för klassresa då det är 2 personer som gick i min parallelklass (stavas det verkligen så?) som ska dit samtidigt..=)
När jag gick i nian åkte vi till Rom på klassresa...måste ha sålt hur många frallor som helst d året, fattar inte annars hur vi hade råd att åka dit, de flesta andra fick åka på en bussresa nånstans men vi flög till Italien.
Kanske bäst om alla sparade typ 50 kr i månaden från det att deras barn föds...då kommer dom ha 10 000 kr vid 15 års ålder som kan spenderas på en resa och så slipper de knacka dörr och sälja massa bingolotter till grannar och släktingar som är precis som jag för - snälla för att säga nej.

Bye bye!

Svantes första inlägg!

j  j hhhhhhhhhhhhhhhhhhhh CV

Hur detta ska tolkas vet vi ej men rätt kul att han höll ner Caps Lock och skrev CV, han kommer förmodligen hamna inom personal och rekrytering precis som sin pappa..=)

Fortsättning följer...


Kusinen på besök!


Älvis!


Vuxen eller ej!

Tecken på att jag fortfarande inte är vuxen;

-Jag väljer chokladboll framför biskvier å mandelmusslor när jag är på café å kallar dem dessutom fortfarandeför negerbollar.
-Äter Milko Tigers hallonyoghurt till frukost
-Blandar olika läsk i automaten på IKEA för att få den perfekta drycken

Tecken på att jag är vuxen;

-Kollar på Go´kväll och Fråga Doktorn
-Har skaffat mig ett ICA-kort där man kan sätta in pengar
-Lyssnar på radio P4

Listan kan förmodligen göras hur lång som helst (den översta alltså..=)

Min nya kärlek!


Våren e här!

Idag kändes d verkligen som vår....helt underbart. Dags att stuva in vinterjackan i förrådet kanske och ta fram sin vårjacka.....eller kanske inte. Kom just på att jag lånade ut den till min kära syster förra året då jag var för tjock för att ha den..=) Men nu e jag back in shape...ehhh d va nog att överdriva, tillbax på samma vikt iaf om inte än lägre men med lite mindre muskler på kroppen dessvärre så nu får hon allt lämna tillbax jackan.

Tog en promenad bort till golfbanan för att testa min sving....inte för att den va superbra innan men den har iaf inte blivit sämre kändes d som, kommer ju bli en härlig sommar me massa golf, eller va säger ni andra som e småbarnsföräldrar..=)
Kommer hur som helst att få ha mina naglar helt kapade framöver då jag håller klubban på nåt konstigt sätt som gör att naglarna sticks rätt in i handen och skär verkligen upp sår som små knivar. Brukar inte vara så noga med att "hålla naglarna snygga" men av nån konstig anledning växer d så det knakar just nu och är stenhårda...verka ju inte lida av nån vitaminbrist iaf. Däremot har jag fått svar på varför min rumpa tycks ha försvunnit..=) en mamma i min grupp sa att det berodde på ett speciellt hormon som bildades efter graviditeten, visst låter d trovärdigt... kanske kan lura nån i alla fall..=)

Nähe nu ska Svante sova och Stefan och jag se en film men risk finns att jag somnat innan den e slut.

Ciao!

TISDAG 23/4

Har just varit ute på en prommis me Svante...att ha en bäbis är lite som att ha en hund, de gör att man är ute å går mkt mer än man annars hade gjort (Om man inte heter Stefan förstås och deltar i en stegräknartävling..=) En annan grej som nästan e som att ha hund är att ha en ljudbok i jackfickan, är den bara tillräckligt spännande vill man vara ute å gå hela dagarna. Just nu lyssnar jag på Infiltratören av Lasse Wierup, väldigt spännande å innan dess lyssnade jag på Snabba Cash å den va riktigt bra. För mej har ljudböckerna kommit för att stanna....slipper man dessutom kramp i armarna av alla hålla upp boken..=)

Längtar såå tills imorgon då jag å 7 andra brudar ska lyssna på Mia skäringers show "dyngkåt och hur helig som helst" och dessutom ut på stan och käka på ett ställe som heter Mediterraneo.

Thats it for now...


Äntligen!

Äntligen hittade jag ett namn som inte redan va upptaget. Mitt första förslag va Tre Ess för att symbolisera mej, Stefan å Svante men då jag googlade på namnet var det "den perfekta föreningen för dej som uppskattar alkohol, mat och dålig humor" en studentförening här i Göteborg. Mitt andra förslag var SSS å d kanske va skönt att d redan var taget då jag inte gärna vill bli förknippad med ett mentalsjukhus eller Swedish swing Society..=) 
Så Nublevdualltnyfiken fick det bli för alla som är nyfikna på vad som händer här hos oss i vårt röda radhus.

Välkommen till min nya blogg!

Det kunde du aldrig tro....att jag skulle skaffa mej en blogg, ungefär lika otippat som när jag var på bilbesiktningen för några veckor sedan och fick körförbud på vår bil.... men det var inte lika otippat att vi sedan fick en räkning av verkstadssnubben på 8 tusen..=( bilmekaniker måste vara d bäst avlönade egenföretagarna.

Hursomhelst är DU välkommen att följa mej på bloggen....kommer nog mest va en massa strunt om allt å ingenting.

RSS 2.0