Nu var det bra länge sen!!

Ja nu var det verkligen längesen jag uppdaterade er om livet på konditorivägen så nu är det dags..=) Det har hänt en massa sen sist jag skrev såklart så nu vet jag knappast vart jag ska börja.....äsch jag skippar dåtiden och hoppar till framtiden istället. Vilken underbart väder det varit idag, synd bara att jag tillbringade hela dan i en källare där man inte ens såg en glimt av solen som sken utanför, men hann njuta en liten stund nu på eftermiddagen i alla fall då Svante å jag tittade förbi hemma hos Madde, Daniel å Theo där för övrigt Camilla, Tomas å Tilda även bor just nu...ett riktigt kollektiv...dom fick äran att hämta Svante på dagis idag då jag vart tvungen att jobba lite senare än vanligt och Stefan skulle på AW och det verkade ju gått hur bra som helst...kanske kan bli fler ggr..=)

Nu börjar hallen äntligen att bli klar...trevlig snickare men lite långsam känns det som, fast om vi skulle gjort det själva hade det nog inte varit klart på långa vägar. Spaljen och trappan ska vi dock måla själva...sitter å klurar på hur trappan kan snyggas till. Hade helst velat måla den vit men vet inte om det är så praktiskt...kanske kan måla den grå? Sen ska vi bara få upp lamporna igen och hänga upp den coola tavlan vi köpte i Thailand å så garderoben förstås...inte undra på att jag inte hinner blogga.

I lördags var jag på stan och mös runt med Carro, Jenny och Marie....lite shopping blev det oxå och en lunch på en uteservering i solen och sen hann ni även med en fika innan vi åkte hem till Marie för att käka igen å umgås ännu mer, såå skoj. Å så fick vi träffa lille Vincent oxå som är såå söt. Under tiden som jag roade mej var Svärmor och svärfar på besök och la nytt klinkergolv i hallen, riktigt fint blev det så tack så hemskt mycket för hjälpen.

På lördag är det dags för den årliga vårstädningen i föreningen men då vi är med i familjekommitten "slipper" vi städa men ska se till att alla flitiga städare får lunch och fika vilket iofs kräver en del jobb.

Nästa gång kommer lite bilder oxå...hittar inte sladden till kameran just nu..=)

Kramis!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0